dertoclicks

Els visitants a Expoebre 2018 gaudiran d’una exposició de Clicks dels atractius turístics de Tortosa i les Terres de l’Ebre.

Amb la col·laboració de l’Associació d’afeccionats Somos Clicks, els visitants a La fira de Primavera descobriran un espai a l’interior del pavelló firal a tocar de la Fira d’activitats amb la presentació de cinc diorames que recrearan diversos paisatges del patrimoni turístic, construïts amb maquetes i clicks. Des de l’Associació ja es ve col·laborant amb diversos esdeveniments que s’organitzen a la ciutat, i enguany també ho farà amb la 74a edició de la Fira Expoebre.

Les temàtiques que els visitants podran descobrir són: La Tortosa romana, “L’Ensanche“ i l’estació de tren al segle XIX, el Delta de l’Ebre, Els paisatges de conreus i l’horta, i La Via Verda.

Així mateix i en paral·lel a aquesta exposició es farà un Concurs d’Instragam on amb el hastag #dertoclick els visitants hi podran participar fotografiant els seus clicks amb els monuments de la ciutat. Hi haurà premis per als guanyadors per votació popular i també per part d’un jurat.

Clicks2